10/10/10

Huayna Potosí - 6088m.

He fet el meu primer cim de més de 6000 metres. Huayna Potosí és una de les muntanyes més altes de la "Cordillera Real" situada aprop de La Paz. Aquesta serralada andina ha estat escollida per poder realitzar el meu primer ascens a un cim d'aquesta altitud i el cert és que he hagut de patir de valent per poder celebrar aquesta fita. Després de caminar tota la nit vaig fer el pic quan el sol sortia, però el mal temps em va impedir gaudir de les vistes.
Despúes de una dura subida al lado de mi amigo alemán Tobias, llegué a la cima de primera montaña superior a los 6000 msnm. La felicidad de llegar a la cumbre compensó el gran esfuerzo que hice durante la subida que comenzó a la una de la noche.
The Huayna Potosi is my first summit higher than 6000 m. The climb was very hard, but I got it! I give up smoking... I'm happy and now I continue my bike travel towards the south of Bolivia.

2 comentaris:

  1. Woooww!!! Por fin cumbre!!! Gratulationes tio Agusti y saludos deste la isla de pascua!

    ResponElimina
  2. Uuuuale!!! Felicitats per la fita, Sansa! Quina il.lusió arribar tant amunt.
    Molt bona la foto tot congelat.
    El que també m'agrada son les traduccions amb diferents idiomes, una mica poc coincidents, jeje! Com que tinc SORT de poder entendre cada cop més la llengua anglosaxona.... MOLTES FELICITATS PER HAVER DEIXAT DE FUMAR!! Això també és una GRAN fita!

    ResponElimina